У Росії загорілося Міністерство оборони: з'явилися відео та перші жарти
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії загорілося Міністерство оборони: з'явилися відео та перші жарти

У Росії загорілося Міністерство оборони: з'явилися відео та перші жарти
Джерело:  РІА Новини

У будівлі Міністерства оборони Росії в центрі Москви почалася пожежа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Сьогодні близько 10 ранку в одному з технологічних приміщень, що знаходилися на ремонті, адміністративного корпусу Міноборони Росії, розташованого за адресою Знам'янка, будинок 19, сталося задимлення. Прибулими на місце пожежними розрахунками задимлення було локалізовано. В даний час здійснюється проливання водою сусідніх приміщень корпусу", - повідомили в прес-службі Міноборони РФ.


Вогонь поширився з третього поверху на внутрішні перекриття четвертого і п'ятого поверху восьмиповерхового будинку, пожежі присвоїли максимальний рівень складності.


За інформацією відомства, в результаті пожежі ніхто не постраждав. Площа пожежі склала 50 кв м, 40 осіб змогли залишити будівлю самостійно, ще сімох евакуювали рятувальники. В гасінні вогню брали участь 120 чоловік особового складу.



Разом з тим. в мережі вже відреагували жартами на пожежу в головному військовому відомстві РФ.


"З будівлі Міністерства Оборони валить чорний дим. Схоже генерали вирішили достроково вибрати Папу", - написав у Facebook користувач Вуса Пєскова.


"Вояки наші прямо горять на роботі...", - додав російський журналіст Олександр Сотник.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA.  на кордоні Росії і України сталася аварія військового літака, з'явилися фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?