У Росії "заплакав" пам'ятник Леніну: мережа в шоці і сміється
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії "заплакав" пам'ятник Леніну: мережа в шоці і сміється

У Росії "заплакав" пам'ятник Леніну: мережа в шоці і сміється
Джерело:  47news.ru

Після  заяви екс-"прокурора" Криму, депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської про те, що в Сімферополі "замироточив" бюст Миколи II, таке ж явище нібито сталося з пам'ятником радянському вождю Володимиру Леніну, встановленим на Червоній площі в російському Виборзі.


Про це заявив керівник адміністрації міста Святогірськ Виборзького району Ленобласті Сергій Давидов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 47news.


Читайте також: Російська церква вирішила, що робити з "чудом" Поклонської: соцмережі в шоці


"Проходив сьогодні повз площу і помітив ледь вловимк зміну на обличчі нашого колишнього вождя. Підійшов ближче і зрозумів, що з лика Ілліча тече сльоза. І це точно були не сліди дощу. Тут я і зрозумів, що пам'ятник Леніну теж "замироточив". Виходить, в нашій неосяжній країні почали відбуватися справжні чудеса. Нехай почалося в Криму, але в Виборзі, схоже, справи серйозніші. Не знаю, чи переступить чаклунство через кордон, але я б на місці фінів не розслаблявся. І нехай хтось думає, що Ленін не плаче, а насміхається над Поклонською", - заявив Давидов.


Відзначимо, що користувачі мережі шоковані заявою чиновника. Так, відомий блогер Рустем Адагамов написав: "Новини з Росії одна іншої красивіша".



Medine Nureeva: "Коли вже замироточать портрети Пу?".


Сергій Близнюк: "Який саме орган замироточив у вождя, не повідомляють?".



Natalie Tarasevich: "Чергове дно пробито. Немає межі досконалості".




Vladimir Loginov: "Не понюхали, напевно засероточив".


Anna Levina-Lerner: "Ленін образився, що Микола Другий замироточив раніше, і теж захотів".


Російський опозиційний політик Олексій Навальний: "Прокинувся вчора - дізнався, що замироточив бюст Миколи II. Прокинувся сьогодні - дізнався, що замироточив Ленін. Завтра прокидатися буде страшно".



сергей Горбанев: "А чого всі так веселяться? Адже насправді все це дуже сумно. Йдучи на вибори я хочу голосувати за представника моїх інтересів в парламенті моєї країни, а не за обліковий склад пацієнтів психіатричної клініки".



Іван Озорнин: "Зате ви все бюст обговорюєте, а не мільярди Медведєва! Мета вкидання досягнута!".


Читайте також: У прем'єра Росії знайшли кілька маєтків в РФ і за кордоном: з'явилося відео


Залімхан Абдурахманов: "Навіть пам'ятники плачуть, бачачи сьогоднішнє сумне становище Російського народу!!!"



Shamil Bakhtiyarov: "У Росії масово мироточать бюсти. А в нашому селі замироточив старий трактор. До якого місця прикладатися? Хто знає?"



Як повідомляв ONLINE.UA,  на опублікованих в мережі фото бюста Миколи II в Севастополі видно, що ніякого миро на ньому немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?