У Росії запустили щорічну пропагандистську акцію
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії запустили щорічну пропагандистську акцію

У Росії запустили щорічну пропагандистську акцію
Джерело:  online.ua

У 85 регіонах Росії запустили щорічну пропагандистську акцію "Георгіївська стрічка".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новости.
Як повідомляється, до акції приєднаються росіяни в більш ніж 70 країнах світу. Стрічки видаватимуть у Москві біля будівлі МІА "Росія сьогодні", де в 2005 році народилася ідея акції.
У ході прес-конференції генеральний директор МІА "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов уже передав символи російської агресії і пропаганди - "георгіївські стрічки" представникам "Безсмертного полку" (російський рух, учасники якого виходять на марш з портретами своїх родичів-фронтовиків).
"З ідеї, яка народилася в стінах нашого агентства в 2005 році, акція переросла в масштабний флешмоб. Люди відчувають в цій стрічці якусь ціннісну точку опори, яка сьогодні актуальна як ніколи", - сказав Кисельов.
У Москві відкрили фотовиставку, присвячену 75-річчю легендарного Совінформбюро, від якого ведуть історію найбільші агентства - АПН, РІА Новости і МІА "Росія сьогодні".
Нагадаємо, користувачі мережі посміялися над Кубком Донбасу з бодібілдингу та фітнесу, який пройшов на тлі георгіївських стрічок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?