У Росії затримали нового "українського шпигуна"
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії затримали нового "українського шпигуна"

У Росії затримали нового "українського шпигуна"
Джерело:  РІА Новини

У Тольятті Самарської області Росії затримали працівника судоремонтного заводу, який нібито був завербований українськими спецслужбами для шпигунства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Зчинили ґвалт: Лукашенко різко прокоментував "шпигунський скандал" з Україною

Відзначається, що в ході допиту затриманий Сергій Сотников нібито зізнався, що ще в 2016 році був завербований СБУ, і до червня під псевдонімом "Серж" працював збирачем судів.

У той же час, затриманий "не встиг" передати українській стороні дані про роботу російського підприємства, в зв'язку з чим його не засудять за статтею про шпигунство, а депортують в Україну, - з Самари він вилетить до Стамбулу, звідки попрямує до Одеси.

Варто зауважити, що на підприємстві дані про "шпигуна" назвали неправдивою інформацією. "Це навіть смішно. Ми про це чули в новинах", - прокоментували інцидент в приймальні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Херсоні затримали працівницю СБУ, яка працювала на російські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?