У Росії затримали заступника начальника Генштабу РФ - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії затримали заступника начальника Генштабу РФ - що відбувається

У Росії затримали заступника начальника Генштабу РФ - що відбувається
Джерело:  online.ua

У Росії неочікувано затримали заступника очільника Генштабу Збройних сил РФ генерал-полковника Халіла Арсланова, який є фігурантом кримінальної справи про розкрадання 6,7 млрд рублів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Варто звернути увагу на те, що високопоставленому військовому інкримінують два епізоди в рамках кримінальної справи про шахрайство. Військові слідчі просять суд відправити Арсланова під арешт.

"Клопотання слідства вже надійшло до суду. При цьому адвокат заперечує затримання військового. За його словами, генерал-полковник сам прийшов до суду. Кримінальну справу відкрили 6 серпня 2013 року до факту розкрадання грошових коштів при укладанні державного контракту на виконання робіт щодо сервісного обслуговування і ремонта спеціальної військової техніки ЗС РФ", - сказано в повідомленні.

Російські медіа нагадують,що про претензії правоохоронних органів до Арсланова стало відомо восени 2019 року. Що важливо розуміти, разом із ним у кримінальній справі фігурують начальник управління замовлень щодо вдосконалення технічної основи системи управління ЗС РФ Павло Кутахов, начальник 1-го управління Головного управління зв'язку ЗС генерал-майор Олександр Оглоблін, а також затримані ще в 2017 році колишні топ-менеджери ВАТ "Воєнтелеком "- екс-гендиректор підприємства Олександр Давидов, його перший заступник Олег Савицький і радник Дмитро Семілєтов - і гендиректор ТОВ" ЕрСіАй "Тетяна Ільїна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Генеральний штаб Збройних сил Білорусі зважився на несподіване зізнання.  Там кажуть, що спрогнозували конфлікт в Україні за два роки до його початку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?