У Росії затриманий відомий французький музикант: у справі замішаний Кіркоров
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії затриманий відомий французький музикант: у справі замішаний Кіркоров

У Росії затриманий відомий французький музикант: у справі замішаний Кіркоров
Джерело:  ТАРС

У центрі Москви затримали лідера французької групи Space Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова, які їхали підписувати мирову угоду з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим.
Читайте також: К іркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Адвокат Трунова Людмила Айвар стверджує, що "зараз йде процес затримання в Сбербанку на вулиці Покровка, будинок 19", і поліція вже чекала Маруані та Трунова.
У той же час адвокат Кіркорова Олександр Добровінський в ефірі "Говорить Москва" заявив, що затримання пов'язане з заявою російського співака про вимагання мільйона євро.
Нагадаємо, 1 листопада колектив Space заявив, що "Жорстока любов" Кіркорова, - переробка їх твору Symphonic Space Dream.
28 листопада Трунов відзначив, що Кіркоров погодився виплатити компенсацію за порушення авторських прав, і Маруані летить до Москви для підписання мирової угоди.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат Кіркорова спростував інформацію про мирову угоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?