У Росії заявили про нового українського "диверсанта": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії заявили про нового українського "диверсанта": з'явилося відео

У Росії заявили про нового українського "диверсанта": з'явилося відео

Російські прикордонники заявили про затримання учасника кримськотатарського батальйону "Аскер" при спробі проникнення в окупований Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
У прес-службі прикордонного управління ФСБ Росії по Криму заявили, що громадянин України Сеіт-Ібраїм Зайтуллаєв намагався перетнути державний кордон з боку України в обхід пункту пропуску.
"У ході опитування порушника з'ясувалося, що він більше року входив до складу кримськотатарського батальйону імені Номана Челебіджихана", - зазначили у відомстві.
Читайте також: "Українського диверсанта" в Криму жорстоко катують: з'явилися подробиці


Як відзначають у ФСБ, затриманий розповів, що в батальйоні нібито ведеться підготовка фахівців для проведення диверсійно-терористичних актів в окупованому Криму.
"У тому числі на території російських пунктів пропуску через державний кордон", - додали у відомстві.
Відносно Зайтуллаєва порушено кримінальну справу за статтею про незаконне перетинання державного кордону РФ. В даний час він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання в Сімферополі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  базу кримськотатарського батальйону "Аскер" в селищі Чонгар, Херсонської області, де раніше стався інцидент зі стріляниною, вранці 15 лютого осадили таксисти, які курсують між окупованим Кримом і материковою Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?