У Росії "заживо поховали" титулованого спортсмена
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії "заживо поховали" титулованого спортсмена

У Росії "заживо поховали" титулованого спортсмена
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії стався казус з чемпіоном світу з кікбоксингу Джабраїлом Джабраїловим. Російська поліція повідомила про вбивство титулованого спортсмена, переплутавши його з іншою людиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Як ми повідомляли, недільного вечора в Москві застрелили титулованого спортсмена. Насправді ним виявився не 44-річний кікбоксер Джабраїл Гаджіахмедович Джабраїлов, а переможець змагань з самбо 33-річний Джабраїл Атаєвич Джабраїлов.
МВС Росії вже приніс вибачення кікбоксеру Джабраїлу Джабраїлову, а сам спортсмен втомився приймати співчуття про свою смерть.
"Увечері я, як зазвичай, прийшов на тренування, коли мені почали телефонувати знайомі, з чиїх слів я дізнався, що мене вбили. Одна справа, коли тобі дзвонять і хочуть привітати, а тут дзвонять, щоб висловити тобі співчуття", - розповів Джабраїл Джабраїлов.

Дивіться: Знаменитий російський чемпіон позує в футболці з гербом України: опубліковано фото
Убитим же виявився переможець світових змагань з самбо 2005 року Джабраїл Атаєвич Джабраїлов, який був співвласником фірми "Барса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?