У Росії жертви пропаганди накинулися на противника Путіна: відео насмішило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жертви пропаганди накинулися на противника Путіна: відео насмішило мережу

У Росії жертви пропаганди накинулися на противника Путіна: відео насмішило мережу
Джерело:  online.ua

У мережі оприлюднили відео нападу прихильників президента Росії  Володимира Путіна  на росіянина, який не голосував за нього на виборах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


На відео відображено, як група росіян обступила автомобіль, на дверях якого було наклеєно "Путіну нема", а на задньому склі "Путін йди!", і не давала проїхати водієві далі.


Читайте також: В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео


"Зрадник. Нехай їде в Америку або куди подалі, він не потрібен нам тут", "Живе в Росії, і Путіну - ні. Хліб їсть, сало їсть наше, російське, користується всіма благами, і каже, що Путіну - ні!", "Їдьте, тут вам не місце!", - вигукували незадоволені.



У мережі обговорили відеоролик. Так, Чіткий ТАСС написав: "Ні Путіна немає Росії)". Напад одноклітинних на людину яка не голосувала за Путіна ".



SONG JAE RIM: "Від їх безмозкості шок і пропадають аргументи і залишається тільки гомеричний регіт! відмирає мозок, а туди ж. Політикани".


Bravo: "Точно такі ж убл**ки писали доноси... свого часу.




В'ячеслав: "Пукін їх душить-душить, душить-душить, а вони все глибше-глибше лижуть. Бур'ян і той би здох вже".


Яшка Циган: "Ось через таких овочів ми ще довго будимо жити при цій е***ій владі ("




ОLьГА: "Який кошмар, ось і настала ера мракобісся в Росії".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  росіянин записав відеозвернення до Путіна з обіцянками голосувати за нього, якщо він поверне в продаж спиртовмісні речовини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?