У Росії жорстко пройшлися по біатлоністах за ігнор російського гімну: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії жорстко пройшлися по біатлоністах за ігнор російського гімну: опубліковано відео

У Росії жорстко пройшлися по біатлоністах за ігнор російського гімну: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Росії різко засудили російських біатлоністів, які покинули п'єдестал пошани під час виконання гімну Росії на чемпіонаті Європи з біатлону в польському Душніки-Здруй.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету "Радянський спорт".
"Не потрібно було залишати п'єдестал. Краще б спортсмени залишилися і дослухали гімн до кінця. Я очолював збірну більше 20 років і нічого подібного ні разу не відбувалося", - сказав заслужений тренер СРСР, срібний призер Олімпійських ігор 1964 Олександр Привалов.
Дивіться: Чехи освистали гімн Росії на матчі чемпіонату світу: опубліковано відео
Більш жорстко прокоментував витівку спортсменів відомий в минулому російський біатлоніст Дмитро Ярошенко.
"У моїй кар'єрі подібних ситуацій не було, але якщо б таке сталося, я б залишився на п'єдесталі і дослухав гімн до кінця. Для чого було залишати п'єдестал? З боку організаторів допущена незначна помилка. Що в цьому такого? Помилилися люди, дослухай гімн і йдіть. Нехай насолоджуються цими моментами. Може, їх ніколи в житті більше не буде", - сказав Ярошенко.


У той же час тренер Леонід Гур'єв вважає, що біатлоністи могли не помітити гімн.
"Спортсмени вже знають регламент і за інерцією почали йти. Можливо, вони навіть не надали значення тому, що заграв гімн", - виправдовує біатлоністів Гур'єв.
Дивіться: У Росії крупно осоромилися зі своїм власним гімном: опубліковано відео

Нагадаємо,  на церемонії нагородження після змішаної естафети українські біатлоністи пішли з п'єдесталу пошани, як тільки заграв гімн РФ. За ними пішли і російські спортсмени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?