У Росії журналісти пересварилися через фотожабу з Іваном Грозним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії журналісти пересварилися через фотожабу з Іваном Грозним

У Росії журналісти пересварилися через фотожабу з Іваном Грозним
Джерело:  Meduza

У російському місті Брянськ журналісти двох видань пересварилися через фотожабу із зображенням російського царя Івана Грозного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Повідомляється, що 3 січня видання «Брянськ Today» опублікувало картинку, взявши за основу картину художника Іллі Рєпіна «Іван Грозний і син його Іван 16 листопада 1581 року», де показаний новорічний діалог російського царя з сином. На наступний день видання «Брянські новини» написало, що конкуруючий сайт запропонував читачам «порцію новорічного блюзнірства».
"Він опублікував "мем", від якого вразливі глядачі повинні остовпіти. Автор "мема" явив новий тип гумору - навіть не чорний, а кривавий", - написав автор замітки.

Читайте також: Ро сійські пропагандисти крупно прокололися з фото саперів в Сирії


«Брянськ Today» через годину відповів на заяву «Брянських новин», випустивши таку замітку: «Брянські журналісти протверезіли і побачили новорічне блюзнірство... Сайт, нагадаємо, сам себе називає серйозним. При цьому його матеріали із завидною періодичністю шокують як читачів, так і колег».
«Брянські новини» поки не відповіли на таку заяву колег.
Як повідомляв ONLINE.UA, в новорічну ніч один з російських пропагандистських каналів показав пародію на Україну і президента країни Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?