У Росії злякалися валізки, з якою Керрі приїжджав до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії злякалися валізки, з якою Керрі приїжджав до Путіна

У Росії злякалися валізки, з якою Керрі приїжджав до Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський журналіст Олексій Венедиктов  прокоментував візит держсекретаря США Джона Керрі в Росію,сказавши, що валізи держсекретарів США - небезпечна річ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал Ехо Москви.
Нагадаємо, після прильоту до Росії Джон Керрі не випускав з рук свій чемодан і пообіцяв відкрити його вміст тільки президенту Росії Володимиру Путіну. У зв'язку з цим, Венедиктов згадав історію зі свого досвіду, коли колишній держсекретар США Колін Пауелл прибув до Москви після терактів 11 вересня.
"Він зайшов у кабінет і поставив на стіл свій портфель держсекретаря. Він увійшов, посол увійшов, охорона увійшла. У розмові з ним я пожартував, запитав: "Колін, а що якщо я зараз схоплю цей портфель і побіжу по коридору?". Він на мене подивився і сказав: "Три метри і куля в потилицю, у цих хлопців така інструкція", - розповів журналіст.
"Так я зрозумів, що жартувати на цю тему може з ними тільки президент Путін, і то невідомо. Валізка держсекретарів - штука небезпечна, в них гадюки, вони кусаються", - додав Венедиктов.
##### VIDEO_868459 #####

Нагадаємо, під час зустрічі президента РФ Володимира Путіна з держсекретарем США Джоном Керрі, яка тривала чотири години, сторони багато часу виділили обговоренню ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?