У Росії знайшли заміну "Бояришнику": в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знайшли заміну "Бояришнику": в мережі сміються

У Росії знайшли заміну "Бояришнику": в мережі сміються
Джерело:  Місто

У російському місті Братськ продають спиртовмісну харчову добавку "Пшенична", в мережі сміються, що це може бути заміною  настоянці "Бояришник", від якої померли десятки росіян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Город.
Товар виявили на полиці одного з супермаркетів Братська. На посудині з прозорим вмістом є етикетка «Пшенична», а на ціннику міститься інформація: «Харчова добавка-ароматизатор «Пшенична» спиртовмісна».
На етикетці також є вказівка ​​на вміст спирту - 40%. Відзначається, що склад являє собою класичний водний розчин спирту етилового ректифікованого із сировини класу «Люкс» з невідомими харчовими добавками. Коштує така добавка всього 138 рублів (63 гривні) за 0,5 л.
Читайте також:  "Бояришник", що вбиває росіян, з'явився в Україні: опубліковано фото
Користувачі мережі прокоментували нову російську спиртовмісну харчову добавку "Пшенична".





Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії після заборони на реалізацію настойки "Бояришник" в магазини перестали завозити нехарчову продукцію з вмістом алкоголю понад 25 градусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?