У Росії зробили дивовижну заяву про права чоловіків і жінок
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили дивовижну заяву про права чоловіків і жінок

У Росії зробили дивовижну заяву про права чоловіків і жінок

Голова Конституційного суду Росії Валерій Зорькін на відкритті ХХ Всесвітнього російського народного собору в Москві заявив, що зрівнювання в Європі чоловіків і жінок в правах суперечить традиційним сімейним засадам і ставить під питання виживання людського роду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Зокрема, голову КС РФ турбують тенденції західноєвропейського правового розвитку, які, за його словами, розходяться з моральними нормами, що беруть коріння з християнської традиції.
«Я маю на увазі такі законодавчі новели, які оголошують правовою нормою нетрадиційні моделі поведінки сексуальних і гендерних меншин, намагаються зрівнювати чоловіків і жінок, не беручи до уваги їх природні біологічні відмінності, санкціонують вторгнення державних органів і урядових організацій в цілком благополучні сім'ї», - сказав Зорькін, додавши, що такі суперечності закону традиційним сімейним засадам ставлять під питання виживання людського роду.
Незважаючи на це, він вважає, що Росії разом з Європою потрібно встановлювати громадські стандарти, що дозволить подолати зростаючу між ними прірву.
"У наші дні правова система, яка раніше утвердилася в гуманістичному суспільстві, зазнає краху і наростає небезпека беззаконня, яке передбачав ще святий апостол Павло. У найбільшій мірі небезпека беззаконня проявляється в сфері міжнародних правових відносин", - зазначив Зорькін.
Нагадаємо, Всесвітній російський народний собор був створений в 1993 році і є громадською організацією, що діє під заступництвом Російської православної церкви. Головою Собору є Патріарх Московський і всієї Русі.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент РФ Володимир Путін розповів про необхідність Всесвітнього російського народного собору для згуртування російського суспільства навколо "непорушних ідеалів", чим викликав відвертий сміх в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?