У Росії зробили гучне зізнання щодо зятя Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили гучне зізнання щодо зятя Трампа

У Росії зробили гучне зізнання щодо зятя Трампа
Джерело:  Reuters

Керівництво російського "Внешнеекономбанка" визнало свою зустріч із зятем президента США Дональда Трампа, головним радником Білого дому Джаредом Кушнером.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Відзначимо, що раніше Кушнер визнав свою зустріч з послом Росії в США, яка відбулася в грудні 2016 року. При цьому в понеділок, 27 березня, стало відомо, що керівництво російського банку в минулому році вело переговори з Кушнером під час виїзної презентації банку.
У заяві "Внешнеекономбанка", направленій електронною поштою, то кажуть, що в рамках підготовки нової стратегії її керівники зустрілися з представниками фінансових інститутів Європи, Азії та Америки.
Читайте також: Зять Трампа ста в героєм нового скандалу з Росією
В рамках презентації відбулися зустрічі з рядом представників найбільших банків і бізнес-установ США, в тому числі з Джаредом Кушнером, керівником Kushner Companies.
При цьому росіяни відмовилися повідомити місце і дату зустрічі. Сам Кушнер поки не прокоментував цю інформацію.
Як заявили американські чиновники, після зустрічі з російським послом Кисляком в Трамп-тауер в грудні минулого року Кушнер зустрівся з Сергієм Горьковим, головою "Внешнеекономбанка", який був призначений на початку 2016 року рішенням президента РФ Володимира Путіна. Він є вихідцем з ФСБ і був нагороджений орденом "За заслуги перед вітчизною".
У свою чергу прес-секретар Білого дому Хоуп Хікс підтвердила факт зустрічі і запевнила, що нічого важливого на ній не обговорювалося.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше зять президента США погодився дати свідчення Комітету Сенату з розвідки в рамках розслідування втручання Росії в американські президентські вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?