У російській естраді побачили одразу дві загрози для України
Категорія
Культура
Дата публікації

У російській естраді побачили одразу дві загрози для України

У російській естраді побачили одразу дві загрози для України
Джерело:  online.ua

Український літератор і громадський діяч Дмитро Корчинський вважає, що російська естрада становить загрозу для України, оскільки створює асоціативну основу для ворожої пропаганди і підриває моральний дух нашої армії.
Про це Корчинський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Перше: в Україні московська естрада, московські фільми і радянські мультики створюють асоціативну основу для ворожої пропаганди. Тобто вони можуть поширювати на нас свою внутрішню пропаганду, їм не потрібно навіть переводити смисли. Неможливо боротися з московською пропагандою, коли асоціативна основа пропаганди не ліквідована, вільно поширюється на нашій території. В умовах війни культура - це пропаганда. Їх пропаганда проти нас, наша - проти них", - сказав він.
"Друге: ворожа пропаганда підриває моральний дух нашої армії. Якщо солдат стріляє в них, то образ ворога - абсолютне зло. Так воно і є, ми протистоїмо злу. Але по FM-станціях чуємо пісні ворогів і окупантів. Там зовсім інший образ ворога, вони про любов співають, як все добре. Це підриває дух, в умовах війни неприпустимо транслювати сюди російську культуру або попсу. У цьому полягає небезпека", - додав громадський діяч.
Нагадаємо, що раніше російській поп-співачці Наташі Корольовій заборонили в'їзд в Україну за підтримки президента РФ Путіна і анексії Росією Криму.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Є лише один шлях боротьби з російською попсою в Україні - Дмитро Корчинський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?