У російського рокера прокоментували новину про його госпіталізацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У російського рокера прокоментували новину про його госпіталізацію

У російського рокера прокоментували новину про його госпіталізацію
Джерело:  mskagency.ru

PR-менеджер групи The Matrixx Олена Рудакова спростувала інформацію про те, що фронтмен групи Гліб Самойлов потрапив до реанімації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Агентство міських новин «Москва».
Раніше ЗМІ повідомляли, що колишній лідер відомої російської групи "Агата Крісті" госпіталізований. Однак подробиць того, що сталося, не надходило.
Представники групи дали спростування і відзначили, що у 46-річного Гліба все гаразд зі здоров'ям.
"Все нормально у нього зі здоров'ям. Ця інформація з'явилася в зв'язку з тим, що нам довелося через дуже щільний графік підготовки до концертів скасувати ефір на "Нашому Радіо". При цьому сьогодні відбудеться прес-конференція з приводу концертів з оркестром в Москві і Санкт-Петербурзі, але без Гліба, він зайнятий іншими справами", - сказала Рудакова.
Відзначимо, на 3 листопада у групи заплановано початок туру. Перший концерт має відбутися в Санкт-Петербурзі. На 9 листопада заплановано виступ в Москві.
Нагадаємо, в 2009 році група «Агата Крісті» оголосила про свій розпад, після чого Гліб Самойлов організував власний музичний колектив The Matrixx.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знаменитий російський актор Микола Караченцов госпіталізований після того, як впав з ліжка у себе вдома. Син 71-річного артиста зазначив, що Караченцов сильно не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?