У російську Держдуму внесуть законопроект про легалізацію чаклунів
Категорія
Світ
Дата публікації

У російську Держдуму внесуть законопроект про легалізацію чаклунів

У російську Держдуму внесуть законопроект про легалізацію чаклунів
Джерело:  Еспресо

У Держдуму РФ до кінця весняної сесії планують внести законопроект про легалізацію магів та чаклунів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

На думку авторів проекту, через те, що ця галузь не регулюється державою, люди часто стають жертвами шахраїв. При цьому російський ринок насичений подібними послугами.
Читайте також: Депутат Держдуми Росії помер на курорті Ізраїля

За словами автора ініціативи Володимира Петрова, російська держава вже "зробила певний крок" у цьому напрямку, адже в класифікаторі Росстату є професії астролога і медіума.

Як пояснив автор, законопроект не розмежовує поняття "маг", "чаклун" або "екстрасенс" - він пропонує створити реєстр осіб, які заявляють про свої надприродні здібності. Ці люди отримають дозвіл на ведення магічної діяльності.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряд Російської Федерації вніс до Держдуми законопроект щодо встановлення курортного збору в окупованому Криму; отримані доходи планують направити на "розвиток курортної інфраструктури".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?