У Ростові відшукали будинок, в якому живе Янукович
Категорія
Політика
Дата публікації

У Ростові відшукали будинок, в якому живе Янукович

У Ростові відшукали будинок, в якому живе Янукович
Джерело:  ТСН

Журналісти відшукали будинок, в якому зараз живе екс-диктатор-утікач Віктор Янукович. Його маєток в Ростові-на-Дону розташований в закритому котеджному містечку і перебуває під державною охороною. Сусідами Януковича є полковник ФСБ, заможні бізнесмени, радник губернатора і мер одного з міст РФ, повідомляє ТСН.
Адресу будинку дав сам Янукович, коли запрошував для проведення з ним слідчих дій співробітників української Генпрокуратури. Котеджне містечко з семи будинків розташоване за великим парканом і межує з юридичним інститутом МВС РФ. Ця територія перебуває під посиленою охороною. Ворота відкривають тільки для господарів будинків. Придбати там нерухомість можна за 60 млн російських рублів або майже за мільйон євро.
Місцеві жителі називають містечко VIP-поселенням, а Януковича, який проживає в ньому - "довбаним сусідом".
"Він нам потрібен, цей Янукович? Тут своїх вистачає", - кажуть ростовці.
Один з жителів котеджного містечка підтвердив у телефонній розмові, що в одному з будинків живе президент-утікач України, але не зміг уточнити, де саме. Водночас зазначена Януковичем для слідчих ГПУ адреса на загальнодоступних картах котеджного містечка не позначена.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?