У розвідці Великої Британії підтвердили високі втрати армії РФ в районі Вугледару
Категорія
Україна
Дата публікації

У розвідці Великої Британії підтвердили високі втрати армії РФ в районі Вугледару

У розвідці Великої Британії підтвердили високі втрати армії РФ в районі Вугледару
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, підрозділи морської піхоти злочинної армії РФ зазнали численних втрат під Вугледаром на Донеччині.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Що відомо про ситуацію в районі Вугледару 

За інформацією британської розвідки командування армії окупантів планує поповнити втрати за рахунок мобілізованих.

Зокрема, представники британської розвідки оприлюднили супутниковий знімок, на якому зображена знищена російська техніка, що входила до складу 155-ї бригади морської піхоти.

Цю бригаду в РФ вважають елітним підрозділом.

Проте на відміну від повітрянодесантної піхоти 155-а бригада не була розгорнута в Україні як єдине велике угруповування.

Британська розвідка зазначає, що морські піхотинці РФ виконували одні з найскладніших тактичних завдань і зазнали величезних втрат. Водночас російське командування вирішило заповнити втрати недосвідченими мобілізованими.

Цей недолік досвіду майже напевно посилює схильність російських офіцерів до мікроменеджменту, що, своєю чергою, знижує оперативну гнучкість. Існує реальна ймовірність того, що підрозділи 155-ї бригади знову будуть кинуті в нові атаки біля Вугледара, - йдеться у звіті Міноборони Великої Британії.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?