У РПЦ підірвали мережу розповіддю про небагате життя патріарха
Категорія
Світ
Дата публікації

У РПЦ підірвали мережу розповіддю про небагате життя патріарха

У РПЦ підірвали мережу розповіддю про небагате життя патріарха
Джерело:  online.ua

Чутки про те, що голова Російської православної церкви Кирило Гундяєв живе в розкоші - нічим не обгрунтовані.


Про це заявив глава синодального відділу із взаємин РПЦ з суспільством і ЗМІ Володимир Легойда, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю RTVi.


Читайте також: Люксовий телефон для путінського патріарха вразив соцмережі: опубліковано фото


"У нього немає розкішного способу життя. У нього нелюдські навантаження і нелюдський графік", - підкреслив Легойда і зазначив, що рівень життя патріарха Кирила "далекий від рівня навіть дуже багатої людини".


Представник РПЦ розповів, що знаходиться поруч з Кирилом Гундяєвим протягом останніх восьми років, і не розуміє, як той витримує навантаження, не маючи особистого часу через роботу. "Мені треба в цій ситуації ще говорити, що треба було йому на "Ладі Калині"їздити або в трамваї? Мені ці всі розмови здаються порожніми", - зазначив він.


У мережі висміяли заяви РПЦ про небагате життя патріарха. Так, користувач Костя Дзю написав: "Ну а що, годинник за 30к$, особисті автопарк, яхти, нерухомість - хіба все це розкіш? Не розуміють смерди, що це є прояв християнської скромності і православного аскетизму".


Олександр Александров: "Не розкішна - а шикарна! Правильно РПЦ поліпшило - правду писати треба".




leo sn: "Яка влада, така й церква".


владислав Ігнатьєв: "Попи давно вже служать золотому теляті, що обвішане релігійної мішурою для збереження таємничого антуражу".




Aleksei Ship: "Ісус в'їхав до Єрусалиму на віслюку. А цей клоун в безглуздому ковпаку нехай пішки ходить".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися потенційно скандальні знімки предметів розкоші глави РПЦ Патріарха Кирила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?