У РПЦ запропонували нову заборону для росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

У РПЦ запропонували нову заборону для росіян

У РПЦ запропонували нову заборону для росіян

У Російській православній церкві запропонували заборонити магазинам великих торгових мереж РФ працювати в неділю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.

Глава синодального відділу зовнішніх церковних зв'язків митрополит Волоколамський Іларіон сказав, що позитивно ставиться до ініціативи "звільнити неділю від шопінгу, тому що людям потрібен день відпочинку".

"Для віруючих людей неділя - це час, коли вони в храм йдуть", - сказав він.
Читайте також: Із банка РПЦ зникли 90 мільйонів доларів — ЗМІ

На думку митрополита, однією з причин розпаду російських сімей є те, що "у людей абсолютно не залишається часу для того, щоб просто побути один із одним, і неділю дуже часто використовують для шопінгу".

"Крім того, тут постає питання про людей, які працюють в цих організаціях, адже вони позбавляються можливості в неділю піти в храм, побути зі своєю сім'єю. І цей цілодобовий конвеєр, який діє без вихідних протягом усього тижня, перетворює людей на роботів. Ідея повернути людям неділю - правильна ", - заявив Іларіон.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава патріаршої Комісії з питань сім'ї, захисту материнства і дитинства протоієрей Дмитро Смірнов вважає, що в Росії потрібно заборонити сучасні мультфільми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?