У Рубіжному та Попасній тривають позиційні бої — у ворога нові втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

У Рубіжному та Попасній тривають позиційні бої — у ворога нові втрати

У Рубіжному та Попасній тривають позиційні бої — у ворога нові втрати
Джерело:  online.ua

19 квітня у містах Рубіжне та Попасна, що в Луганській області, продовжуються позиційні бої, однак російські загарбники не можуть просунутися далі і зазнають нових втрат. Такими даними поділився очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай під час пресбрифінгу.

Джерело:  UkraineMediaCentre Kyiv

ЗСУ намагаються вибити росіян із Рубіжного та Попасної

Вони (російські загарбники – ред.) вже пішли з усіх сторін, пішли більш масовані обстріли, вже в рази більше авіація відпрацьовує по наших містах, по всій лінії оборони. І дійсно, можна констатувати, що той наступ, про який ми говорили і якого вже давно чекали, розпочався. У нас постійно йдуть бої позиційні в містах Рубіжне та Попасна, ворог нічого зробити не може, - розповідає Сергій Гайдай.

За його словами, під час цих боїв із ЗСУ загарбники втрачають живу силу і військову техніку.

Збивають наші хлопці та безпілотники. І на межі Луганської та Харківської областей збивають літаки. Тобто, тримають оборону, - наголосив Гайдай.

Як уже згадувалося раніше, пізно ввечері 18 квітня глава держави Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що російська армія розпочала битву за Донбас — про це раніше уже заявляло керівництво Генштабу ЗСУ, а також секретар РНБО Олексій Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?