У Саакашвілі нарешті заявили про швидке створення партії
Категорія
Україна
Дата публікації

У Саакашвілі нарешті заявили про швидке створення партії

У Саакашвілі нарешті заявили про швидке створення партії
Джерело:  online.ua

Команда одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі має намір створити політичну партію і взяти участь у виборах до Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку заступника Саакашвілі Олександра Боровика в Facebook.
"Скоро у нас буде політична програма, по суті, - передвиборна. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери обиралися б демократичним шляхом", - заявив він.
При цьому Боровик різко розкритикував нинішню політичну еліту України, нагадавши, що президент Петро Порошенко був одним із батьків-засновників Партії регіонів, працював в МЗС і Мінекономіки, а Яценюк - "постсовдепівський політик і чиновник, який був і в НБУ, і в парламенті" .
"Так само збудовані їх команди. Якщо ви подивитеся на секретаріат Кабміну, це все "старі" люди. Те ж і в їх партіях. Якщо дивитися на промайданівські партії, на БПП, - на 25% це регіонали. У НФ - відщепенці від БЮТу", - додав він.
Також Боровик вважає, що "Порошенко терпіти не може Яценюка".
"У той же час він не може знайти альтернативу. Я б вже зараз говорив, що політична еліта збанкрутувала. Це логічно веде до нових виборів", - упевнений він.
Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський прокоментував заяву голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі про те, що він "втручається" в проведення форумів "Руху за очищення", запланованих в Дніпропетровську і Запоріжжі на найближчі дні.
У грудні 2015 року Саакашвілі стверджував, що не має наміру перетворювати "Рух за очищення" на політичну партію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?