У СБУ немає підстав для відкриття справи проти винуватиці інциденту на "Інтері"
Категорія
Україна
Дата публікації

У СБУ немає підстав для відкриття справи проти винуватиці інциденту на "Інтері"

У СБУ немає підстав для відкриття справи проти винуватиці інциденту на "Інтері"
Джерело:  5 канал

Служба безпеки України проаналізувала матеріали і повідомлення в соцмережах колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової, але поки не знайшла підстав для відкриття проти неї кримінального провадження.
Про це заявила речник СБУ Олена Гітлянська в ефірі 5 каналу, передає ONLINE.UA.
"Служба безпеки здійснювала системний аналіз і вивчала її (Столярової - ред.) повідомлення в соціальних мережах, її репортажі на телебаченні як російської журналістки. Ми дамо відповідну оцінку цим репортажам, але поки що всі її висловлювання хоч і містять ознаки великої симпатії до терористичних організацій, але поки ми не знайшли прямих цитат, ознак для порушення кримінальної виробництва", - повідомила Гітлянська.
За її словами, СБУ продовжить вивчення журналістських матеріалів Столярової.
"Ми будемо продовжувати вивчати її матеріали. Поки ті, що є у нас в наявності, не дають нам підстав порушити кримінальне виробництво", - наголосила речниця СБУ.
Нагадаємо, 24 лютого російська журналістка Марія Столярова, звільнена з телеканалу «Інтер» через скандал, під наглядом співробітників Служби безпеки України покинула територію України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?