У СБУ та Раді хочуть розібратися із Савченко через слова про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

У СБУ та Раді хочуть розібратися із Савченко через слова про Крим

У СБУ та Раді хочуть розібратися із Савченко через слова про Крим

У Верховній Раді готують запит до Служби безпеки України та Генпрокуратури з проханням дати правову оцінку словам народного депутата Надії Савченко, яка заявила, що звільнити Донбас можна тільки за умови відмови від Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Дмитра Тимчука.
"Як народний депутат готую запит до Генпрокуратури і СБУ з проханням дати правову оцінку заявам Н. Савченко на предмет закликів до зміни територіальної цілісності України", - написав Тимчук.
Він також прокоментував слова так званого «повпреда ЛНР» В. Дейнего, який сказав, що така заява Савченко «дає привід припускати наявність якоїсь внутрішньоелітної гри в Києві».
"Не вгадав. Така заява дає привід припускати загадкову для медиків гру нейронів в мозку Савченко, і не більше", - зазначив нардеп.

Читайте також: У Путіна прокоментували слова Савченко про Крим: мережа продовжує кипіти

Крім того, керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук заявив, що відомство дасть правову оцінку висловлюванням Савченко.
"Ми обов'язково дамо правову оцінку висловлюванням Савченко. Але поки що рано говорити - чи веде це висловлювання до якоїсь легітимізації окупації Криму або ж це просто думка, яку вона необережно сформулювала. Але ми однозначно звернули увагу на її заяву", - зазначив він в коментарі Обозревателю.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк гнівно прокоментував заяву Савченко про те, що переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР повинні проходити в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?