У СБУ звинуватили "Шахтар" у заворушеннях на матчі з "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

У СБУ звинуватили "Шахтар" у заворушеннях на матчі з "Динамо"

У СБУ звинуватили "Шахтар" у заворушеннях на матчі з "Динамо"

У Служби безпеки України є претензії до донецького "Шахтаря" в питанні дотримання заходів безпеки на матчі 24-го туру чемпіонату України проти київського "Динамо".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив керівник СБУ Львівської області Віктор Андрейчук.
ДИВІТЬСЯ: Футбо лісти "Динамо" і "Шахтаря" влаштували бійку у Львові на Великдень: опубліковано відео
"Після подій, які мали місце під час матчу "Шахтар" - "Динамо", нас насторожує ця ситуація. Ми вживатимемо максимальних заходів безпеки і з цього приводу буде проведено нараду, бо те, що сталося на стадіоні "Арена Львів", не повинно більше повторитися ніколи. Виявилося, що ніхто не володів ситуацією на стадіоні. У нас дуже серйозні питання до безпеки на самому стадіоні. Служба безпеки арени, яка отримує заробітну плату, повинна відпрацьовувати подібні речі. Ми ж побачили повну бездіяльність служб. Не буду приховувати, що ми працювали над відеоспостереженням зі стадіону в антитерористичному центрі і були готові зреагувати у разі серйозної загрози, але мова про інше. Ми будемо ставити жорсткі питання заходів безпеки, адже протистояння між фанами "Шахтаря" і "Динамо" було прогнозованим. "Шахтар", як господар матчу, повинен забезпечити перевірку відвідувачів, а особливо тих людей, які йшли в фан-сектор. Проте не було зроблено нічого. Служба безпеки стадіону і стюарди не виконали своїх обов'язків - гарантувати безпеку людей. Якби на стадіон не занесли всього, "що було можна", все було б добре", - заявив Віктор Андрейчук.
ДИВІТЬСЯ: Футбо лісти "Шахтаря" передали жорсткий привіт "Динамо": опубліковано відео
У правоохоронних органах вважають, що фанати "Шахтаря" влаштовували провокації.
"Те, що відбулося на стадіоні - провокація. За нашими даними, винуватцями безладів на трибунах стадіону було близько 40 осіб і всі вони приїжджі фани" Шахтаря ", були характерно одягнені", - сказав начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?