У Сенаті США відклали розгляд введення нових санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сенаті США відклали розгляд введення нових санкцій проти Росії

У Сенаті США відклали розгляд введення нових санкцій проти Росії
Джерело:  The Washington Post

Комітет із зовнішніх відносин Сенату США на невизначений термін відклав розгляд законопроекту щодо введення нових санкцій проти Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Читайте також: Трамп обговорює введення нових санкцій проти Росії

Голова комітету Боб Коркер пояснив рішення тим, що в Сенаті чекають "деяких фактів" розслідування про втручання Кремля у вибори президента США в 2016 році, щоб далі просуватися в цьому питанні.

В законопроекті закріплюються чинні санкції проти Росії, що були введені у 2014 році, а також додатково вводяться обмежувальні заходи, направлені проти причетних до кібератак Росії.

В той же час Коркер підкреслив, що робота над законодавчими ініціативами щодо протидії російській пропаганді буде продовжуватися незважаючи на призупинення цього законопроекту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американська розвідка представила доповідь про кібератаки під час проведення президентських виборів в США і прямо звинуватила президента Росії Володимира Путіна в тому, що той віддав хакерам відповідний наказ, а також ініціював кампанію по дискредитації одного з кандидатів - Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?