У Сербії сталася стрілянина в школі — загинули діти
Категорія
Події
Дата публікації

У Сербії сталася стрілянина в школі — загинули діти

У Сербії сталася стрілянина в школі — загинули діти
Джерело:  online.ua

3 травня у столиці Сербії, Белграді, 14-річний учень школи влаштував стрілянину у навчальному закладі — згідно з останніми даними, загинули вісім школярів і охоронець.

Джерело:  РТС

У Белграді сталася стрілянина в школі: загинули діти

У МВС Сербії повідомляють, що вісім учнів і охоронець загинули в результаті стрілянини в початковій школі "Владислав Рибнікар" в Белграді.

Окрім того, повідомляється, що ще шестеро учнів і один вчитель отримали серйозні поранення.

За словами поліцейських, постраждалим надали допомогу в Центрі невідкладної допомоги та клініці в Тіршовій.

Учень цієї школи, К. К. (2009 р.н.), який підозрюється у скоєнні цього злочину, був знайдений і заарештований у шкільному дворі. Всі сили поліції все ще перебувають на місці та інтенсивно працюють, щоб пролити світло на всі факти і обставини, що призвели до цієї трагедії, – повідомляють представники МВС Сербії.

Як влада Сербії відреагувала на стрілянину у школі Белграда

Згідно з останніми даними, в уряді Сербії уже розпочалася позачергова пресконференція під час якої будуть обговорювати трагедію, що сталася в школі.

Із заявами з цього приводу виступлять очільник Міністерства освіти Бранко Ружич, а також міністр охорони здоров'я Даніка Груїчич та представник МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?