У "Шахтарі" пояснили, чому відмовилися від Бразилії і США
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Шахтарі" пояснили, чому відмовилися від Бразилії і США

У "Шахтарі" пояснили, чому відмовилися від Бразилії і США
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" уперше за три роки не полетить взимку на підготовчий збір за океан. "Гірники" віддали перевагу зборам у Португалії та Іспанії.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це розповів гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"Чому ми тоді їздили і в Америку, і в Бразилію - тому що у нас тоді були партнери, з якими ми ділили і організаційні, і фінансові моменти. В нашу бізнес-модель це досить добре вписувалося. Ми в якихось моментах, можна сказати, йшли на певні ризики, але, як показала практика, все досить добре було організовано, на серйозному рівні, з серйозними спаринг-партнерами. Що стосується фінансового аспекту, то частину витрат вони брали на себе. Сьогодні ми не знайшли таких партнерів. У Бразилії і в США зараз не дуже гарний час з точки зору організації заходів - особливо в Бразилії", - сказав Палкін.

Дивіться: "Шах тар" шокував турків ціною за свого лідера: опублікований документ
"Шахтар" відправиться в Іспанію 14 січня, де буде працювати до 22 січня. Потім команда повернеться до Києва, а 25 січня вирушить на збори до Португалії.
В Іспанії у "гірників" запланований один контрольний матч. 22 січня "Шахтар" зіграє з польською "Краковією".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?