У "Шахтарі" задоволені гучним призначенням в ФФУ
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Шахтарі" задоволені гучним призначенням в ФФУ

У "Шахтарі" задоволені гучним призначенням в ФФУ
Джерело:  online.ua

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін вітає призначення італійця Франческо Баранки на пост глави Комітету з етики та чесної гри ФФУ.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Палкін розповів в коментарі football.ua.
"Я повторю те, що говорив раніше: при старому керівникові Комітету з етики ситуація з договірними матчами і маніпулюванням результатами вийшла з під контролю ФФУ. Тому потрібно було терміново робити рішучі дії і знаходити більш компетентну людину. У зв'язку з цим, вітаю відсторонення Кочетова і призначення пана Баранки. Обнадіює, що Виконком ФФУ і Президент федерації Андрій Павелко прислухалися до нашої думки і думки представників футбольної громадськості", - сказав Палкін.

Читайте: "Шах тар" отримав суперників на міжнародному турнірі в Португалії
Гендиректор "Шахтаря" підкреслив, що тільки в постійному діалозі і спільними зусиллями можна здійснити якісні зміни в нашому футболі.
"Бажаю новому керівнику Комітету продуктивної результативної роботи і як можна швидше навести порядок у питанні", - зазначив Палкін.
Дивіться: "Шах тар" обіграв "Динамо" у феєричному матчі-трилері: опубліковано відео
Нагадаємо, Франческо Баранка замінив Ігоря Кочетова на посаді керівника Комітету з етики та чесної гри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?