У шести областях України з'явилися нові керівники управлінь СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У шести областях України з'явилися нові керівники управлінь СБУ

У шести областях України з'явилися нові керівники управлінь СБУ
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко призначив нових начальників управлінь Служби безпеки України в шести областях, а також звільнив попередніх керівників у семи областях.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на сайт глави держави.

Президент звільнив Віктора Андрійчука з посади начальника управління Служби безпеки України у Львівській області; Сергія Батракова - з посади начальника управління в Одеській області; Степана Грещука - з посади начальника управління у Києві та Київській області; Олександра Довженка - з посади начальника управління в Чернігівській області; Едуарда Кріцина - з посади начальника управління в Харківській області; Володимира Плахнюка - з посади начальника управління в Житомирській області; Ігоря Шкурата - з посади начальника управління у Вінницькій області.

Читайте також: Порошенко припинив громадянство України для понад 18,5 тис. людей

Також зазначається, що начальником Управління Служби безпеки України в Одеській області призначено Олександра Довженка; начальником управління в Житомирській області - Віктора Панасюка; начальником управління у Вінницькій області - Володимира Пахнюка; начальником управління у Києві та Київській області - Сергія Семочка; начальником управління у Львівській області - Олександра Ткачука.

Крім того, начальником управління в Харківській області призначено Андрія Носача, який раніше працював в СБУ в Запорізькій, Харківській та Івано-Франківській областях. Також полковник Носач є учасником АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко прорекламував програму "В ритмі спорту" на телеканалі "Україна", яку вестиме його дружина Марина Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?