У школі Бердянська сталася трагедія з ученицею, поліція шукає винних
Категорія
Події
Дата публікації

У школі Бердянська сталася трагедія з ученицею, поліція шукає винних

У школі Бердянська сталася трагедія з ученицею, поліція шукає винних

У Бердянську Запорізької області 12-річна учениця однієї з гімназій померла після уроку фізкультури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.
"Встановлено, що учениці 6 класу під час уроку фізкультури стало зле. Була викликана карета швидкої медичної допомоги та додатково - реанімаційний автомобіль, який і доправив дитину до дитячого реанімаційного відділення міської лікарні для надання медичної допомоги. Після проведення комплексу реанімаційних дій констатували смерть дівчинки", - йдеться в повідомленні.
За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство) і за ч.2 ст.137 КК України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я). Наразі досудове розслідування триває. Хід досудового розслідування контролюється прокуратурою області.

Читайте також: М оторошна пожежа у Львові: з'явилася трагічна подробиця
Як з'ясувало видання "КП в Украине", дівчинка займалася в основній групі фізичної підготовки і не мала хронічних захворювань. Однак школярка не так давно перехворіла і протягом двох тижнів не відвідувала уроків фізкультури. Це було її перше заняття після одужання.
Як повідомляв ONLINE.UA, соцмережі розбурхала новина про те, що в смт Головно Любомльського району Волинської області 12-річний хлопчик на ім'я Олександр Мороз помер від поліомієліту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?