У школі була потворою: Сєдокова поділилась своїми шкільними фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У школі була потворою: Сєдокова поділилась своїми шкільними фото

У школі була потворою: Сєдокова поділилась своїми шкільними фото
Джерело:  online.ua

На честь початку нового навчального року колишня вокаліста «ВІА Гри» Ганна Сєдокова поділилася фотографіями з особистого архіву і розповіла, що в шкількі роки вважала себе потворною. Знімки та коментар до них співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

В своєму аккаунті Сєдокова показала два фото. На одному з них вона позує, розпустивши довге кучеряве волосся і дивлячись у кадр. На іншому знімку дівчина зображена в повсякденному одязі. Ці фото, очевидно, були зняті в шкільні роки.

У коментарі під фотографіями Ганна пожалілась на те, що в школі «була потворою, вигнанцем і найбільш непопулярною дівчиною – однією з тих, хто плаче в туалеті, коли на дискотеці все танцюють парами».

Зараз співачка вважає, що ці фото доводять, «що нічого страшного не було – мила дівчинка». Щоправда, Сєдокова додала, що на її психологічний стан у підлітковому віці також зіграли роль «бідність, відсутність модного одягу, музична школа, народний ансамбль і мати-вчителька».

У більшості коментарів читачі підтримали зірку, зазначивши, що Ганна виглядає гарною як зараз, так і на юнацьких фотографіях.

Нагадаємо, що кілька місяців тому стало відомо, що батько однієї з доньок Ганни Сєдокової забрав у неї дитину в США, де він зараз проживає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?