У штаб до Зеленського приїхала поліція: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

У штаб до Зеленського приїхала поліція: що відбувається

У штаб до Зеленського приїхала поліція: що відбувається
Джерело:  online.ua

21 квітня представники поліції приїхали у штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського та склали акт правопорушення щодо незаконної демонстрації заповненого бюлетеня після голосування, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Зе!Команди".

Зазначається, що один із представників поліції представився Зеленському і заявив, що має реагувати на всі порушення виборчого законодавства, у тому числі, і на порушення кандидатів у президенти. Поліцейський запитав у Зеленського, чому він продемонстрував свій бюлетень.

За словами шоумена, журналісти попросили показати бюлетень, перед тим як він його кинув.

"Я не зорієнтувався і показав так", - сказав він.

Після цього представник поліції сказав, що проти нього мають скласти адмінпротокол.

Зеленський відповів:

"Добре. Порушив. Закон є закон".

Окрім того, вказано, що разом з Зеленським перебуває спікер його виборчого штабу Дмитро Разумков і юристи і після того, як йому випишуть штраф, він одразу буде сплачений.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, уже завершилося голосування на виборчій дільниці в Австралії, яка відкрилась першою серед закордонних дільниць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?