У штабі АТО осоромилися з обстрілом" Запорізької області: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО осоромилися з обстрілом" Запорізької області: опубліковано відео

У штабі АТО осоромилися з обстрілом" Запорізької області: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У прес-центрі штабу  АТО на Донбасі  помилилися з інформацією про обстріл українських позицій, і заявили про артилерійську атаку Бердянська (який, як відомо, знаходиться у Запорізькій області), замість селища Бердянське, на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.


Так, в інформаційній зведенні про події минулого дня, спікер штабу АТО Віктор Шубець обмовився і заявив про обстріл Бердянська з 152-мм гармат.
«На Маріупольському напрямку відбулося 27 обстрілів. Збройні провокації з боку противника відбулися із застосуванням важкого озброєння. Зокрема, зі ствольної артилерії калібру 152 мм бойовики відкрили вогонь по захисникам Талаківці і Бердянська, а з 122-мм калібру - по Широкино », - сказав він.


Цю новину поширили деякі українські ЗМІ, проте в штабі АТО швидко виправилися і уточнили подану інформацію на своєму сайті, однак на відео чітко чутно, як спікер вимовляє "Бердянськ".



Тим часом, у соціальних мережах сумно жартують з приводу помилки спікера військових.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські волонтери показали докази присутності російського спеназу під Маріуполем на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?