У штабі АТО показали нові фото "сюрпризу" від спецслужб Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО показали нові фото "сюрпризу" від спецслужб Путіна

У штабі АТО показали нові фото "сюрпризу" від спецслужб Путіна
Джерело:  online.ua

У штабі антитерористичної операції представили нові докази участі російських військових у війні на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


«06.11.2016 року о 17.00 год. в районі населеного пункту Мелекіно, Первомайського р-ну, Донецької обл. силами антитерористичної операції було знешкоджено БПЛА ВС РФ типу "Орлан-10" (бортовий № 10332) », - сказано в повідомленні.


«Аналіз інформації, що не була видалена оператором БПЛА і яка перебувала на флеш-накопичувачі, свідчить, що в період з 20.08.2016 по 06.11.2016 року даний БПЛА не менше 4-х разів притягувався до виконання завдань з ведення аеророзвідки позиціях Збройних Сил України в смузі ОТУ "Маріуполь". Всього на флеш-накопичувачі БПЛА було виявлено понад 500 фотознімків», - повідомили в штабі АТО.


«Запуск БПЛА здійснювався зі стартової позиції на території РФ, 17 км на захід від населеного пункту. Єйськ, Ростовської обл. Російської Федерації (x: 51-66264 y: 74-22144)», - продовжили в штабі АТО.


На сторінці в Facebook також опубліковані фото з картами та схемами. Показана стартова позиція для запуску БПЛА, польовий табір підрозділу БПЛА, маршрут.


Читайте також:  В Азовському морі виявили "сюрприз" від російських спецслужб: з'явилися фото і відео


20.08.2016 безпілотник здійснював розвідувальний політ в районах н.п. Маріуполь, Покровське. 03.10.2016 здійснював розвідувальний політ в районах населеного пункту Приморське. Піонерське, Сопін, Бердянське, Лебединське, Талаковка, Сартана, Калинівка.


«Факт виявлення БПЛА "Орлан-10" в акваторії Азовського моря та ведення повітряної розвідки об'єктів ЗСУ, і в черговий раз підтверджує безпосередню підтримку злочинної діяльності НЗФ і вказує на участь ЗС РФ у військовому конфлікті на сході України», - сказано в повідомленні.


Відзначається, що в період виконання завдань БПЛА ВС РФ "Орлан-10" 10.10.2016 здійснювалися прицільні обстріли позицій підрозділів сил АТО з боку бойовиків в районах населених пунктів Широкино, Водяне, Талаковка.


При цьому мінометний і артилерійський вогонь вівся з районів Саханки, Комінтернівська, Заїченко.


«За період з 08.20-11.30 10.10.2016 НЗФ були випущені по підрозділам сил АТО більше 215 мін і снарядів. Втрати склали: вбитими - 2, поранено - 6 військовослужбовців. Прицільність обстрілів підтверджує дорозвідку наших позицій і коригування вогню артилерії НЗФ з боку ВС РФ і в черговий раз підтверджує злочинну діяльність і безпосередню участь ЗС РФ у військовому конфлікті на сході України», - резюмують в штабі АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 жовтня в Маріуполі бійці АТО показали ворожі бесплотнікі, які були збиті над позиціями українських військовослужбовців.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?