У штабі АТО відзначили загострення ситуації на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО відзначили загострення ситуації на Донбасі

У штабі АТО відзначили загострення ситуації на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ситуація в районі проведення АТО загострюється: за 17 квітня бойовики влаштували 32 обстріли по позиціях Збройних Сил України, в результаті чого один український воїн отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.

Так, епіцентром вогневих протистоянь продовжує залишатись Приморський напрямок.

"Вогнем мінометів калібру 120-мм та озброєння БМП ворог накривав захисників Новогригорівки. Оборонців Чермалика противник обстрілював з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар`їнки застосував великокаліберні кулемети. По морських піхотинцях під Водяним ворог гатив з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстрілювали наших воїнів поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя", - сказано у повідомленні.

Крім того, у районі Талаківки та Водяного активізувались ворожі снайпери.

Читайте також: Війна на Донбасі: українських бійців активно обстрілюють з мінометів

На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по позиціях поруч Авдіївки.

"З протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах у районі Шахти «Бутівка». З кулеметів великого калібру та стрілецької зброї ворог вів вогонь по оборонцях Кам’янки", - сказано в повідомленні.

На Луганському напрямку, по позиціях поблизу Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ застосували міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах у районі Новоолександрівки,

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 17 квітня бойовики так званої ДНР обстріляли з мінометів житлові квартали Авдіївки, в результаті чого пошкоджено 8 будинків в приватному секторі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?