У штабі ООС повідомили шокуючі новини - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі ООС повідомили шокуючі новини - що сталося

У штабі ООС повідомили шокуючі новини - що сталося
Джерело:  online.ua

Окупаційні війська так званої "ДНР" обстріляли Красногорівку на Донеччині, пошкодивши домівки та поранивши жінку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Інцидент стався у понеділок, 2 березня. Командування назвало його зумисним порушенням режиму припинення вогню.

"Російські окупанти цілеспрямовано обстріляли населений пункт Красногорівка у Мар’їнському районі Донецької області. Противник вів вогонь на ураження по будинкам мирних жителів із застосуванням мінометів калібру 120 мм, чудово розуміючи, що обстріли становитимуть загрозу життю та здоров'ю цивільного населення", - зазначили у пресцентрі.

Поранення під час обстрілу отримала місцева мешканка. Віконне скло в її будинку вибила міна, яка розірвалася неподалік.

Об'єднані сили завдали удар у відповідь для придушення ворожого вогню. Для того вони використали "наявні вогневі засоби та дали по російським окупантам адекватну відповідь, наносячи ефективне вогневе ураження".

Як повідомляв ONLINE.UA, за офіційними даними української сторони, з боку окупантів за лютий 2020 року були ліквідовані 82 бойовики. Безповоротні втрати ворога сягнули 38 злочинців. Ще 44 особи отримали різноманітні поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?