У штабі "вагнерівців" у Кадіївці прогримів вибух — багато загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі "вагнерівців" у Кадіївці прогримів вибух — багато загиблих

У штабі "вагнерівців" у Кадіївці прогримів вибух — багато загиблих
Джерело:  online.ua

11 грудня очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив про вибух у штабі "вагнерівців" у тимчасово окупованій Кадіївці.

Джерело: Гайдай в ефірі національного марафону новин та у  Telegram, російське видання "ТАСС"

У штабі "вагнерівців" у Луганській області стався вибух

Нарешті вони вже дослухаються до нашого президента – і палять там, де треба. І от у них відбулася "бавовна", де був штаб "вагнерівців". І в мережі вже з’явились фото, і вони навіть не приховують, що там величезні втрати, - розповідає Сергій Гайдай.

Фото — telegram.org

За словами російських пропагандистів, вибух пролунав 10 грудня у будівлі готелю – приміщення зруйноване. Окрім того, повідомляється, що рятувальники розбирають завали.

ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної

Варто також нагадати, що нещодавно глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай офіційно підтвердив, що Збройні сили України підійшли впритул до Кремінної і наразі знаходяться в декількох кілометрах від міста.

Наші війська в декількох кілометрах від Кремінної. Сподіваюсь, до Нового року ще будуть новини щодо деокупації населених пунктів регіону, — зазначив Гайдай.

За його словами, деокупація Луганщини буде вкрай складною, адже солдати РФ "добре підготувалися", щоб захищати свої позиції.

Окрім того, наголошується, що "свої останні підготовлені підрозділи росіяни розмістили біля Сватового і Кремінної".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?