У Шустера підтвердили жорстке рішення України щодо нього
Категорія
Україна
Дата публікації

У Шустера підтвердили жорстке рішення України щодо нього

У Шустера підтвердили жорстке рішення України щодо нього

Відомому журналісту Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу на території України.
Про це повідомив партнер Шустера Павло Єлізаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Два тижні тому ми отримали продовження дозволу на роботу для Савіка. Вчора з'явилося багато інформації про те, що цей дозвіл був анульований. Ми вважали, що це качка. Однак сьогодні вранці наші юристи зв'язалися з центром зайнятості та ті усно підтвердили цю інформацію», - розповів він.
Також Єлізаров додав, що юристи Шустера, який має канадське громадянство, розбиратимуться в причинах відмови у продовженні дозволу на роботу.
«Вони запросили нас о 14:30 на Жилянську в центр зайнятості, де будуть нам пояснювати, чому вони анулювали дозвіл на роботу. Вони також говорять, що в понеділок направили нам повідомлення, але ми його ще не бачили», - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні джерело в правоохоронних органах повідомляло про те, що Київський міський центр зайнятості анулював дозвіл на роботу в Україні для Савіка Шустера. При цьому ні сам телеведучий, ні його колеги про таке рішення нічого не знали.
Раніше стосовно Шустера було відкрито кримінальне провадження за підозрою в несплаті податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?