У Шустера відповіли на звинувачення депутата через ефір з Тимошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Шустера відповіли на звинувачення депутата через ефір з Тимошенко

У Шустера відповіли на звинувачення депутата через ефір з Тимошенко
Джерело:  online.ua

Гендиректор телеканалу 3s.tv Павло Єлізаров відповів на звинувачення нардепа  Сергія Лещенка, якого попросили покинути ефір Шустер LIVE через лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Єлізарова.


Гендиректор телеканалу порівняв Лещенко з екс-прем'єром України Арсенієм Яценюком та звинуватив його в прагненні до дешевого піару. Також він пояснив, що Сергія Лещенка запрошували тільки на тему про призначення прокурора, і на обговоренні тарифів з Тимошенко йому просто нічого було робити.


"Дуже шкода, що Сергій намагається паразитувати на дешевому піарі (саме так чинив Яценюк, зображуючи вривання в студію, будучи загримований і опетліченним). Сьогодні Сергій був запрошений на блок про призначення прокурора. Ніякого відношення до тарифів він не має і, відповідно, не був запрошений. Він захотів залишитися і "потроллити" Тимошенко. Не вважаю, що гідно вибудовувати свій піар на обгажуванні нашого майданчика. Якщо всі його розслідування збудовані на таких же домислах, то це дуже сумно", - написав Єлізаров.


Крім іншого, Павло Єлізаров також зазначив, що протягом днів 13 травня Сергія Лещенка не було в списках запрошених, і його покликав особисто тележурналіст Савік Шустер після 16:00.


"Дивно, тому що в студії Ви озвучували іншу причину, чому я повинен піти і не злити своєю присутністю Тимошенко. І, до речі, якщо я не маю відношення до тарифів, то яке відношення до тарифів має Ставнійчук, Юринець, Добродомов або Піскун, які залишилися в студії під час бенефісу Тимошенко?", - відповів Сергій Лещенко в коментарях до запису Єлізарова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Павло Єлізаров зізнавався, що політичне ток-шоу Савіка Шустера під час виборів було джерелом чималих доходів для власників проекту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?