У Швеції розгорівся скандал через антиукраїнський фільм про Майдан
Категорія
Україна
Дата публікації

У Швеції розгорівся скандал через антиукраїнський фільм про Майдан

У Швеції розгорівся скандал через антиукраїнський фільм про Майдан

У Швеції ухвалили рішення про перенесення показу антиукраїнського фільму французького журналіста Поля Морейри "Україна, маски революції", який став причиною скандалу в Польщі.
Про це заявили у виданні Svenska Dagbladet, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Показ фільму на шведському телеканалі SVT був запланований на суботу, 30 квітня. Нова дата показу поки невідома.
"Причина перенесення показу не в тому, що фільм дає неправдиву картину подій. Але є щось, що вимагає обговорення і для цього потрібен певний час", - пояснив проект-менеджер телеканалу Аксель Арне.
За його словами, рішення відкласти показ викликали "сумніви щодо впливу правоекстремістських груп на події", і у нього немає причин ставити під сумнів професіоналізм титулованого журналіста, автора розслідувань і фільмів про величезну кількість світових конфліктів Поля Морейри.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 лютого на польському телеканалі TVN24 показали фільм "Україна, маски революції", що викликало протест біля посольства України в Польщі.
Уперше фільм показали 1 лютого 2016 року на французькому телеканалі Canal+, незважаючи на вимогу Києва скасувати показ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?