У Сіетлі недалеко від мітингу проти Трампа сталася стрілянина, є поранені: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сіетлі недалеко від мітингу проти Трампа сталася стрілянина, є поранені: з'явилися фото і відео

У Сіетлі недалеко від мітингу проти Трампа сталася стрілянина, є поранені: з'явилися фото і відео
Джерело:  The Seattle Times

В американському місті Сіетл, штат Вашингтон, недалеко від місця проведення протестної акції проти  Дональда Трампа, який виграв вибори президента США, в результаті стрілянини поранено п'ять осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Seattle Times.
Постріли пролунали на перехресті між Третьою Авеню і вулицями Пайк і Пін біля магазина 7-Eleven. За повідомленнями влади, невідомий чоловік відкрив вогонь по натовпу й втік.
Заступник шефа поліції міста Роберт Мернер розповів, що четверо чоловіків і жінка доставлені в медичний центр Харборвью. У лікарні заявили, що двоє чоловіків і жінка знаходяться в критичному стані. Як заявив поліцейський, стрілянина швидше за все не має відношення до мітингу супротивників Дональда Трампа, який проходив неподалік.
"Схоже, що виникла якась суперечка. Цей чоловік спочатку почав йти, потім обернувся і вистрілив у натовп", - сказав Мернер.


Відзначимо, Сіетл став одним з міст, жителі якого вийшли на масові акції протесту проти Трампа. Раніше  в місті Окленд в штаті Каліфорнія, а також в інших містах, включаючи Нью-Йорк, почалися акції протесту після перемоги республіканця на президентських виборах в США.
Як повідомляв ONLINE.UA,  епатажна співачка Леді Гага, яка під час президентських перегонів в США підтримувала Хілларі Клінтон, влаштувала пікет біля хмарочоса "Трамп-тауер" у Нью-Йорку, що належить Трампу.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?