У сім'ї короля Іспанії зізналися у володінні офшорною компанією
Категорія
Світ
Дата публікації

У сім'ї короля Іспанії зізналися у володінні офшорною компанією

У сім'ї короля Іспанії зізналися у володінні офшорною компанією
Джерело:  BBC

Тітка короля Іспанії Філіпа VI Пілар де Бурбон коментуючи  оприлюднені панамські документи, зізналася, що в період з 1974 по 2014 вона володіла офшорною компанією в Панамі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Пілар де Бурбон сказала, що ця компанія ніколи не порушувала іспанського податкового законодавства. За її словами, бізнес, яким вона володіла разом зі своїм чоловіком, ніколи не приносив дохід, про який не знали б податкові органи Іспанії.
У документах панамської юридичної компанії Mossack Fonseca йдеться про те, що Пілар де Бурбон володіла офшорною компанією Delantera Financiera з 1974 року. Компанія була закрита через п'ять днів після коронації Філіпа VI. Де Бурбон зазначила, що ці дві події пов'язувати разом не можна.
В Іспанії в шахрайстві звинувачують ще одного члена королівської сім'ї - принцесу Христину. Згідно зі слідством, благодійна організація, яка належить принцесі та її чоловікові Іньякі Урдангаріне, розтратила мільйони євро, отримані з бюджету.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Ісландії Сігмундур Гуннлаугссон подав у відставку, післе того, як були оприлюднені панамські документи, в яких говорилося про його зв'язки з офшорними компаніями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?