У Сирії вбили багато російських військових: з'явилися перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії вбили багато російських військових: з'явилися перші подробиці

У Сирії вбили багато російських військових: з'явилися перші подробиці

У неділю, 27 травня в районі сирійської провінції Дейр-Ез-Зор були вбиті дев'ятеро російських військових і 26 службовців урядової армії Башара Асада. Вони стали жертвами терористів ІДІЛ, які провели потужну атаку на позиції сирійської армії, яку підтримує Росія.

Про масову загибель російських військових в Сирії повідомило агентство AFP, передає ONLINE.UA.

Цю інформацію частково підтвердило Міноборони РФ. У російському оборонному відомстві назвали менше число загиблих військових РФ. У звіті Міноборони зазначено, що в результаті атаки ІДІЛ в Сирії загинули четверо російських військових, а ще троє отримали поранення.

"Серед них - два військових радника. Ще двоє військовослужбовців померли в госпіталі. У трьох - поранення. Всі військовослужбовці представлені до державних нагород",- повідомили в МО РФ.

При цьому в російському Міноборони підкреслили, що російські військові допомогли урядової армії Сирії відбити атаку декількох груп терористів ІДІЛ. За даними МО, за допомогою військових РФ нібито вдалося ліквідувати 43 бойовиків і шість автомобілів з встановленою великокаліберною зброєю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ оприлюднили подробиці ліквідації російських найманців "Вагнера" в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?