У Сирії внаслідок авіаудару зруйновано шпиталь, є поранені: з'явилось фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії внаслідок авіаудару зруйновано шпиталь, є поранені: з'явилось фото

У Сирії внаслідок авіаудару зруйновано шпиталь, є поранені: з'явилось фото
Джерело:  online.ua

На півночі Сирії у провінції Ідліб, території якої контролюються повстанцями, внаслідок авіаудару сил президента Башара Асада було зруйновано тимчасовий шпиталь.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Читайте також: Сирійська опозиція показала захоплені російські танки: опубліковано фото

Стало відомо, що поранено 5 медиків, а ще 4 знаходяться під завалами.

При цьому на сторінці спільноти Day of Solidarity with Syria в Facebook повідомляється, що шпиталь було розташовано на глибині 10 метрів під землею. Згідно із заявами, бомбардування провели російські літаки, які використали потужні бункерні бомби для завдання цілеспрямованого удару по підземних позиціях.

Фото з місця інциденту розмістив у Twitter правозахисник Мадж Халаф.

"Поранені лікарі та люди чекають на допомогу "Білих шоломів" під завалами", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня місто Хан-Шейхун у провінції Ідліб піддалося бомбардуванн під час якого використовувався газ зарин. Світова спільнота звинуватила у бомбардуванні сили Башара Асада, а також заявила про відповідальність Росії за десятки смертей, бо в РФ підтримують сирійського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?