У Сирії загинули путінські військові: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинули путінські військові: з'явилися подробиці

У Сирії загинули путінські військові: з'явилися подробиці
Джерело:  ТАРС

У Сирії в результаті підриву автомобіля, який слідував у складі автомобільної колони сирійських військ, загинули четверо військовослужбовців Росії, ще двоє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"16 лютого 2017 року в Сирійській Арабській Республіці в результаті підриву автомобіля на радіокерованому фугасі загинули чотири російських військовослужбовці. Автомобільна колона сирійських військ, в якій слідував автомобіль з російськими військовими радниками, слідувала з району аеродрому Тіяс (провінція Хомс) в напрямку міста Хомс", - розповіли в Міноборони РФ.

Читайте також: С кільки росіян воює в Сирії: з'явилися вражаючі цифри

За даними російського відомства, автомобіль, в якому були військовослужбовці армії РФ, проїхав 4 км, після чого під ним спрацював радіокерований заряд. Чотири людини загинули. За життя двох військових, які отримали поранення, борються російські військові медики.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Мінобороні РФ відзвітували про авіаудар по Сирії, опублікувавши відеозапис атаки з літаків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?