У Сирії загинули російські десантники з елітної дивізії: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинули російські десантники з елітної дивізії: з'явилися фото і подробиці

У Сирії загинули російські десантники з елітної дивізії: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

4 січня в Сирії загинули троє військовослужбовців елітної повітряно-десантної дивізії Збройних сил Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook групи волонтерів-розслідувачів Conflict Intelligence Team.
Інформація про загибель бійців 7-ї роти 137-го гвардійського парашутно-десантного полку 106-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії, що базується в Рязані, з'явилася в соціальних мережах.
Читайте також: Ро сійські пропагандисти крупно прокололися з фото саперів в Сирії
Про смерть російських військових в Сирії інформував імовірно колишній або діючий боєць 137-го полку. "Йшли в розвідку. Обстріляли ущелину", - написав він. Відзначимо, що гірську місцевість можна зустріти, наприклад, в провінції Латакія на північ від російської авіабази Хмеймім.




Примітно, що даних про участь російських десантників в сирійському конфлікті раніше не було. У той же час відомо, що 137-й гв. парашутно-десантний полк в 2014 році брав участь і в бойових діях на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше блогер Рустем Адагамов похвалився фотографіями військовослужбовців армії Росії в Сирії і викликав обурення в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?