У Сирії загинув російський полковник, який воював на Донбасі - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинув російський полковник, який воював на Донбасі - перші подробиці

У Сирії загинув російський полковник, який воював на Донбасі - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляє, що кремлівське командування замовчує будь-яку інформацію про низький рівень професійності своїх бойових підрозділів. А особливо ретельно приховує втрати особового складу у зонах бойових дій.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

За його словами, в "Інформаційного спротиву" є інформація про те, що 22 лютого 2019 року на території Сирії загинули четверо військовослужбовців збройних сил Росії. А серед них – полковник Альберт Омаров, командир 3 окремої бригади спеціального призначення (її місце постійної дислокації – російське місто Тольятті).

Через загибель полковника та інших військових, як переконують інсайдери "Інформаційного спротиву", командування армії РФ вирішило звільнити від обов'язків командира угруповання військ РФ у Сирії генерал-полковника Сергія Суровкіна. Хоч призначили його лише за місяць до того.

Варто зазначити, що Омарова призначили командиром бригади російських спецпризначенців 5 років тому, у лютому 2014 – якраз на початку російської агресії проти України. І саме на території України він активно брав участь у бойових діях – стверджує Тимчук. Зокрема, організовував підготовку диверсій, розвідувальних операцій тощо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що топ-генерали США та РФ терміново зустрілися, щоб обговорити ситуацію в Сирії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?